Skip to main content

Workshop: Öka dina chanser att synas i media

6 December 2022, 08:45 - 13:00
Järnvågsgatan 3, 413 27, Göteborg

Hur kan du som företagare inom tech-branschen öka dina chanser att synas medialt? När passar det att tipsa media eller skicka ut ett pressmeddelande? Välkommen på en workshop där vi går igenom hur du når ut bredare och till rätt målgrupp. 

Vill du synas mer för potentiella investerare, kunder och kanske för att attrahera framtida talanger? Undrar du varför andra företagare når ut med sina nyheter och idéer till "rätt" personer och nätverk? Vill du också ta den platsen men är osäker på hur? 

Då är detta rätt workshop för dig! 

 

För vem?

För små och medelstora företag inom tech-branchen i Göteborgsregionen som vill utvidga sina kunskaper om att nå ut med rätt budskap och synas medialt. 

 

Vi går igenom

- Handfasta tips om hur man blir mer "skrivbar" som startup. 

- När passar det att skicka ut en pressrelease och vad är egentligen en nyhet? 

- Hur vinklar man det bäst för att det ska kännas intressant för fler?

- Pressrelease eller tipsa via telefon? När används vilken och hur får du fram det intressanta när du tipsar?

 

Föreläsning och workshopen av Kenny Genborg, tidigare journalist & Anders Johansson, journalist & fd kommunikationschef på Handelskammaren. 

 

Program: 

8:45 Frukostkaffe och check in 

9:15 Föreläsning och workshop 

12:00-13:00 Lunch och nätverkande mingel

 

Begränsat antal deltagare. Tänk på att avanmäla dig om du inte kan delta då vi i så fall har möjlighet att erbjuda platsen till någon annan. 

 

Vid förhinder: Avboka din plats  i god tid för att vi ska kunna beställa rätt mängd mat och undvika svinn. Det gör du enklast genom länken i ditt bekräftelsemail, eller kontakta Madelene så hjälper hon dig. 

 

Varmt välkomna!

För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. Närmsta hållplats för detta evenemang är Järntorget Vi erbjuder också digitalt deltagande i våra arrangemang, när så är möjligt och lämpligt. Mer om Business Region Göteborgs hållbarhetsarbete kan du läsa här .

Du blir så bra på bild! Därför kan vi ta chansen att spela in och fota denna tillställning och sen publicera i våra kanaler. Vi kommer bara använda materialet i kommunikation kopplad till evenemanget. Säg till oss innan det börjar om du inte vill vara med.

Registration

Calendar

We offer knowledge-rising and inspiring seminars and workshops. We also regularly organise and participate in international conferences, trade fairs and matchmaking events. Keep an eye on our calendar!

See all upcoming events
Electric car

InterBattery 2023

Seoul, South Korea
15 March, 00:00
Test tubes

BIO-Europe Spring 2023

Basel, Switzerland and Virtual
20 March, 00:00
Life science lab

Swiss Nordic Bio 2023

Radisson Blu Hotel Zürich Airport
30 March, 00:00
Gothenburg's stand at Vitalis 2022

Vitalis 2023

Gothenburg
23 May, 10:00