https://app.emarketeer.com/resources/20259/My_Images/FE/TECH/TechMeetUp/Eventbild_TechMeetUp-Devies-Simon-Arvidsson_1920x1080px.jpg

TechMeetUp: Mästargasellen Devies

Date and time30 August 2024, 13:45 - 15:00
Location and addressDevies, Vallgatan 14, 411 16 Göteborg
Sub categories Tech & ICT
Activity type Seminar

Låt oss presentera Devies - företaget som gjort en imponerande raketresa inom techvärlden! Techföretaget har lyckats med bedriften att växa från 0 till 100 anställda och har nått 100 miljoner i omsättning på bara åtta år - utan att någonsin behövt ta in externt kapital! Den prestigefyllda utmärkelsen Mästargasell är ett bevis på Devies enastående prestationer som Mästarnas Mästare i entreprenörsanda med ett ständigt fokus på tillväxt. Vill du veta hur de gjorde?

Registration

 

Titeln Mästargasell tilldelas endast de mest framstående och snabbväxande företagen i Sverige. För att få priset måste bolaget dessutom ha korats till Gasell minst tre gånger, antingen i följd eller vid olika tillfällen. Devies knep tredjeplatsen nationellt som Mästargasell 2019. Snacka om imponerande!

På nästa TechMeetUp den 30 augusti kommer vi att samtala med Simon Arvidsson, en av grundarna och även en av de drivande krafterna bakom företagets framgångar. Simon är dessutom nominerad till Founders Alliance, inte så konstigt, med tanke på allt han åstadkommit!

Men vad är hemligheten bakom Devies framgång? Bland annat har de tre ledord som guidar dem – tre frågor som mänskligheten kanske aldrig får svar på, men som gör jobbet så mycket roligare:

  1. Wealth: Framgång behöver inte alltid mätas i kronor och ören på banken. Det handlar om mycket mer än så.
  2. Health: Både spirituell, fysisk och mental hälsa är avgörande. Det är helheten som räknas.
  3. Happiness: Att träna på lycka och förstå att livet går upp och ner.

 

Vill du veta hur du kan tillämpa dessa principer i ditt eget företag? Kom och låt dig inspireras av Devies framgångshistoria och få praktiska råd på nästa TechMeetUp!

 


Vad sägs om lite kaffe på maten?

Vi bjuder även på kaka, men framförallt på inspirerande talare och likasinnade deltagare.

När: Fredag 30 augusti klockan 13.45-15.00 

Var: Devies, Vallgatan 14, 411 16 Göteborg

Hållplats: Domkyrkan

För vem: För techföretag i Göteborgsregionen 

Kostnad: Kostnadsfritt


 

Närmsta hållplats för detta evenemang är Domkyrkan.


För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Register for this event

We are here to help