Skip to main content

TechMeetUp 28 sep - Visualizing the Future by TMRW

28 September 2023, 11:00 - 13:00
Valdemar Noréns gata 12, Göteborg
Registration

Träffa Mattias Henningsson-Jönsson, grundaren av TMRW, ett globalt visualiseringsföretag som hjälper arkitekter och utvecklare att presentera sina projekt och locka investerare, kunder och användare. 

Med över två decenniers internationell erfarenhet inom den kommersiella fastighetsbranschen besitter Mattias djup kunskap om design, kommunikation och marknadsföring av fastigheter.

Genom att kombinera sin magisterexamen inom design och teknik med sina färdigheter inom arkitektonisk illustration, 3D-visualisering och marknadskommunikation skapar han fantastiska och realistiska bilder och animationer för att framställa framtiden. Dessutom har han arbetat med projekt över hela Europa, Nordamerika, Mellanöstern och Asien och lyckas därför leverera högkvalitativt visuellt innehåll som fångar varje fastighets vision och värde.

Kom och hör honom berätta om sin inspirationsresa och sina drömmar om att förverkliga idéer genom att visa en framtid som människor vill vara en del av. Välkommen att visualisera framtiden med TMRW!

 


INFORMATION 

När: Torsdag 28 september klockan 11.00-13.00 (Enklare lunch serveras från kl.12.00)

Var: THE YARD, Valdemar Noréns gata 12, 417 55 Göteborg

Hållplats: Regnbågsgatan eller färjeläge Lindholmen

För vem: För techföretag i Göteborgsregionen 

Kostnad: Kostnadsfritt


 

Närmsta hållplats för detta evenemang är Regnbågsgatan eller färjeläge Lindholmen.  


För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Du blir ju så bra på bild! 

Därför kan vi ta chansen att spela in och fota denna tillställning och sen publicera i våra kanaler. Vi kommer bara använda materialet i kommunikation kopplad till evenemanget. Säg till oss innan det börjar om du inte vill vara med.

Registration

Calendar

We offer knowledge-rising and inspiring seminars and workshops. We also regularly organise and participate in international conferences, trade fairs and matchmaking events. Keep an eye on our calendar!

See all upcoming events
Construction site in Gothenburg

Meet us at Expo Real 2023

Messe München
4 October, 08:00
Test tubes

BIO-Europe 2023

Munich, Germany
6 November, 00:00
Health innovation

Park Annual

Gothenburg, Wallenberg Center
9 November, 00:00
Testbed Sii Lab3

Meet us at WebSummit

Lisbon, Portugal
13 November, 00:00
Research lab

Nordic Life Science Days 2023

Copenhagen, Denmark
29 November, 00:00