Skip to main content

TechMeetUp 27 juni - Framgångsrika grannar: Gatans entreprenörer avslöjar sina hemligheter 

27 June 2023, 11:00 - 13:00
Masthamnsgatan 3, 413 27 Göteborg
Registration

Har du hört det senaste? Tre av Sveriges mest framgångsrika entreprenörer har slagit sig ner på samma gata och det är inte bara deras passion för att förändra spelreglerna som de delar - de delar även grannskapet. Men vad pratar de egentligen om över staketet? Är det bara trädgårdsprat eller delar de med sig av sina framgångsrecept? Välkommen till ett unikt sammanhang där visioner föds, innovationer växer fram och där drömmar blir till verklighet - på samma gata!

På denna unika TechMeetUp får ni möjligheten att träffa tre grannar som verkligen har gjort avtryck i näringslivet.

Först har vi Viktor Nord, den dynamiska grundaren av Adway AB, vars företag revolutionerar marknadsföringen med sin innovativa teknologi. Hans kreativa sinne och entreprenörsanda har lett till att Adway AB snabbt vuxit till att bli ett företag som andra ser upp till.

Sedan har vi Erik Calissendorff, den briljanta grundaren av Plejd AB, som med sina smarta hem-lösningar har tagit världen med storm. Med fokus på enkelhet och användarvänlighet har Plejd AB vunnit över kundernas hjärtan och etablerat sig som en ledande aktör inom sitt område.

Och sist men inte minst har vi Olle Nordbäck, VD på Perthon Group AB, en visionär ledare som har guidat företaget till otrolig tillväxt och framgång. Med en stark affärsstrategi och en djup förståelse för marknadens behov har Olle Nordbäck blivit en inspirationskälla för entreprenörer överallt.

Tre mästare på sina områden, som också råkar vara grannar, har samlat sig över staketet för att dela med sig av sina tankar, idéer och erfarenheter. Vad pratar de egentligen om när de möts? Ja, ni kan förvänta er en sprudlande diskussion om innovation, framgångar, och kanske till och med några roliga anekdoter om deras grannskapsinteraktioner när gatans entreprenörer samlas för att avslöja sina hemligheter.

Varmt välkommen!


INFORMATION 

När: Tisdag 27 juni klockan 11.00-13.00 (Enklare lunch serveras från kl.12.00)

Var: Mindpark, Masthamnsgatan 3, 413 27 Göteborg

Hållplats: Järntorget

För vem: För techföretag i Göteborgsregionen 

Kostnad: Kostnadsfritt


 

Närmsta hållplats för detta evenemang är Järntorget.  


För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Du blir ju så bra på bild! 

Därför kan vi ta chansen att spela in och fota denna tillställning och sen publicera i våra kanaler. Vi kommer bara använda materialet i kommunikation kopplad till evenemanget. Säg till oss innan det börjar om du inte vill vara med.

Registration

Calendar

We offer knowledge-rising and inspiring seminars and workshops. We also regularly organise and participate in international conferences, trade fairs and matchmaking events. Keep an eye on our calendar!

See all upcoming events
Construction site in Gothenburg

Meet us at Expo Real 2023

Messe München
4 October, 08:00
Test tubes

BIO-Europe 2023

Munich, Germany
6 November, 00:00
Health innovation

Park Annual

Gothenburg, Wallenberg Center
9 November, 00:00
Testbed Sii Lab3

Meet us at WebSummit

Lisbon, Portugal
13 November, 00:00
Research lab

Nordic Life Science Days 2023

Copenhagen, Denmark
29 November, 00:00