Skip to main content

Lina Livian om scaleups och marknadsföring

22 September 2022, 11:00 - 13:00
Järnvågsgatan 3, 413 27 Göteborg

Välkommen till ett samtal med Lina Livian om hennes erfarenheter från scaleup- bolag och de olika faserna som sker när man går från en startup till en scaleup. Ta chansen, nätverka och mingla med representanter från andra techbolag, ställ dina frågor till Lina om allt från bolagsresan till marknadsföring och kommunikation. Vi bjuder även på lättare lunch vid tillfället.

 

Lina jobbar just nu som Senior Marketing Manager på Voi Technology, men har även erfarenhet av samma roll på bland annat Skincity, Gimi och Uber. Med andra ord har hon en gedigen erfarenhet så passa på att få svar på dina frågor om att kunna skala upp, bra att tänka på samt hur ditt företag kan synas och marknadsföras.

 

Moderator: Malin Kjällström, som driver GBG Techweek och en av grundarna till Noridc Node, 

Varmt välkommen!

För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. Närmsta hållplats för detta evenemang är Järntorget. Vi erbjuder också digitalt deltagande i våra arrangemang, när så är möjligt och lämpligt. Mer om Business Region Göteborgs hållbarhetsarbete kan du läsa här .

Du blir så bra på bild! Därför kan vi ta chansen att spela in och fota denna tillställning och sen publicera i våra kanaler. Vi kommer bara använda materialet i kommunikation kopplad till evenemanget. Säg till oss innan det börjar om du inte vill vara med.

Registration

Activity type

Calendar

We offer knowledge-rising and inspiring seminars and workshops. We also regularly organise and participate in international conferences, trade fairs and matchmaking events. Keep an eye on our calendar!

See all upcoming events
Research lab

Nordic Life Science Days 2022

Malmö Mässan
28 September, 00:00
Woman wearing VR glasses

Lindholmen Software Development Day 2022

Lindholmen Science Park
27 October, 08:30